Montalbà, Roc de Sant salvador, Roc de Frausa, Montalbà 2012-12-29

Montalbà, Roc de Sant salvador, Roc de Frausa, Montalbà 2012-12-29
Mida de l'arxiu:
208.27 kB
Data:
29 Desembre 2012
Descàrregues:
117 x

 

Començarem l'aproximació a la població d'Amélie-les-Bains. Per arribar fins aquí agafarem la carretera D115 be a Ceret, be a Prats de Mollo-La Preste. Una vegada passat Amelie agafarem a l'esquerra la carretera local D53 i la seguirem fins al final, deixant abans un trencall (D53b) a la dreta just abans de creuar una riera per arribar així fins a Montalbà i aparcar el cotxe.

Tant punt sortim del cotxe ens enfilem per el GR-10 direcció sud- est i el seguim un 1 Km. fins trobar un camí a la dreta amb marques blaves, el seguirem, arribarem al pla del Roc on ja tindrem una vista clara del Roc de Sant Salvador, continuarem seguint les marques i pujarem per un collet entre les roques i canviarem de costat passant al Oest, pugem per una canal fins arribar al punt mes alt del Roc de Sant Salvador . Des de aquet punt hi ha unes vistes espectaculars, el Canigó, el Bassegoda, el Comanegra, el Vallespir i el Roc de Frausa que es el nostre pròxim objectiu. baixem del roc de sant salvador fins coll cerdá on tornem a trobar el GR-10, anem pujant al coll de Sant Marti fins arribar un punt que deixem el GR i ens enfilem a la dreta per pujar al Roc de Frausa, El nostre punt mes alt amb unes vistes espectaculars del alt Empordà, la Garrotxa i tot el costat francès, reculem al GR-10 i baixem en direcció al puig de la Porrassa on trobem un pou de glas i mes endavant un encreuament de quatre camins agafem el camí qu´ens porta al coll de les Feixes direcció Nord-oest, anem baixant passem per Can Felix, El Casot fins arribar a la carretera de Montalbà, ens queda 1 km. de carretera esfaltada i amb pujada.

Una caminada molt guapa, amb un desnivell acumulat d'uns 1200 m. i una duració de 5 hores.

 

 

Roc de Sant Salvador

 

Pujant al punt mes alt del Roc de sant Salvador

Des de Coll Cerda per el GR10 pujant al Roc de Frausa

Des del Roc de Frausa Vista del canigo al fons i el recorregut Pujada per l´esquerra de la foto i baixada per el caire de la dreta.

Roc de Frausa

Pou de Glaç

 

Montalbà d´Amelie

 
 
 
Powered by Phoca Download